Bureauet Bloggen

Om denne blog

BRO Blog er Danmarks største kommunikationsblog med over 23.000 abonnenter. På bloggen deler vi ud af vores viden inden for de kommunikative discipliner, vi beskæftiger os med i BRO Kommunikation – fx tekst, team, personlig indflydelse, strategi og effektivitet.

Vil du have tips, tricks og teknikker til at forbedre din kommunikation, kan du tilmelde dig bloggen her. Så får du en gratis bog og spændende indlæg leveret direkte til din indbakke.

Vi blogger her
Her kan du se, hvem der blogger, og hvad vi skriver om.

Helle Bro

Direktør - 40805100

Helle er direktør i BRO. Hun arbejder med strategi-, team- og ledelsesudvikling i store danske og internationale virksomheder. Helle fungerer desuden som sparringspartner og rådgiver for executives. Helle afholder blandt andet Walk the Talk i Spanien, hvor teamudvikling sker i foreningen mellem fysiske og mentale udfordringer i smukke og inspirerende omgivelser.

Eva Rieks

Partner - 40805103

Eva er partner i BRO og arbejder primært med strategi- og konceptudvikling og ledelsesrådgivning. Derudover er hun projektleder på større kommunikationsopgaver, især inden for partner- og medlemskommunikation. Eva har blandt andet løst opgaver for Totalkredit, ATP og Dansk Pilot Forening.

Morten Sehested Münster

Partner - 40805108

Morten Sehested Münster er partner i BRO. Han arbejder med personlig indflydelse, content marketing og adfærdsdesign for kunder som FOA, IBM, ATP og flere danske kommuner. Morten er redaktør på BRO blog og forfatter til bogen 'Personlig Indflydelse'. Derudover holder Morten foredrag - især om content marketing og adfærdsdesign.

Anne Gerhardt

Seniorkonsulent - 40805101

Anne er seniorkonsulent i BRO og arbejder dels med team- og ledelsesudvikling, dels med professionalisering af dialoger. Begge dele både i forhold til samarbejde og resultater. Anne løser bl.a. opgaver for FOA og ATP. Derudover holder Anne foredrag under titler som 'Kend dem på gangen', 'Hvad giver gennemslagskraft?' Og 'Hvorfor er der altid nogen, der er sure?'

Henrik Hillestrøm

Konsulent - 40803995

Henrik er konsulent i BRO og arbejder med tekst, projektledelse, effektivitet og formidling. Han har løst opgaver for blandt andet DONG Energy, ATP og Væksthus for Ledelse. Henrik er desuden redaktør på BRO blog.

Cecilie Astrid Rudolph

Konsulent - 40805109

Cecilie er konsulent i BRO og arbejder primært med strategisk kommunikation, projektledelse og design af workshops, der skaber udvikling i arbejdsgrupper og teams. Cecilie har blandt andet løst opgaver for Landbrug & Fødevarer og Bygningsstyrelsen.

Kathrine Louise Nielsen

Tekstforfatter

Kathrine er tekstforfatter i BRO og vores forlængede pen i Canada, hvor hun løser opgaver inden for formidling og copywriting. Kathrine er i øvrigt forfatter til romanerne 'De Spidsørede' samt 'Ild og vand'.

Marie Hemmingsen

Konsulent - 29469737

Marie er konsulent i Bro. Hun arbejder med kommunikation fra de store strategiske linjer til det enkelte komma – både digitalt og på print rettet mod kunder, medlemmer og medarbejdere. Marie har blandt andet løst opgaver for JN Data og Foreningen Nykredit.

Karen Minke

Projektleder - 20334689

Karen er konsulent og projektleder i BRO. Hun er uddannet inden for journalistik og litteraturhistorie, og hun arbejder på kommunikationsprojekter i mange former og farver - men gerne noget, der involverer skriftlig formidling.

Christina Hendel

Juniorkonsulent

Christina er juniorkonsulent i BRO. Hun løser opgaver relateret til team- og ledelsesudvikling og assisterer ved facilitering af workshops. Og så er hun projektleder på vores kommunikationsuddannelse, på uddannelsen i adfærdsdesign hos TNC og på forskellige interne projekter.

Jacob Grandt

Projektassistent hos BRO

Jacob er projektassistent i BRO og arbejder blandt andet med sociale medier, tekst og grafisk design. Han læser kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i København.

Simon Krag Linde

Projektassistent

Simon er projektassistent i BRO og primært tilknyttet vores content-team. Han arbejder med tekst, research og kommunikations-strategiske projekter. Desuden skriver han speciale om employer branding på BSS, Aarhus Universitet.