Bureauet Bloggen

Om denne blog

BRO Blog er Danmarks største kommunikationsblog med over 23.000 abonnenter. På bloggen deler vi ud af vores viden inden for de kommunikative discipliner, vi beskæftiger os med i BRO Kommunikation – fx tekst, team, personlig indflydelse, strategi og effektivitet.

Vil du have tips, tricks og teknikker til at forbedre din kommunikation, kan du tilmelde dig bloggen her. Så får du en gratis bog og spændende indlæg leveret direkte til din indbakke.

Vi blogger her
Her kan du se, hvem der blogger, og hvad vi skriver om.

Helle Bro

Direktør - 40805100

Helle er direktør i bro. Hun arbejder med strategi-, team- og ledelsesudvikling i store danske og internationale virksomheder. Helle fungerer desuden som sparringspartner og rådgiver for executives. Helle afholder blandt andet Walk the Talk i Spanien, hvor teamudvikling sker i foreningen mellem fysiske og mentale udfordringer i smukke og inspirerende omgivelser.

Eva Rieks

Partner - 40805103

Eva er partner i BRO og arbejder primært med strategi- og konceptudvikling og ledelsesrådgivning. Derudover er hun projektleder på større kommunikationsopgaver, især inden for partner- og medlemskommunikation. Eva har blandt andet løst opgaver for Totalkredit, ATP og Dansk Pilot Forening.

Anne Gerhardt

Seniorkonsulent - 40805101

Anne er seniorkonsulent i BRO og arbejder med team- og ledelsesudvikling, professionalisering af dialoger og professionel performance. Og det er både i forhold til samarbejde og resultater. Anne løser bl.a. opgaver for Arbejdstilsynet, Tryg og Leo Pharma. Derudover holder Anne foredrag under titler som ’Hvad kroppen fortæller’ og ’Gennemslagskraft på tværs’.

Henrik Hillestrøm

Konsulent - 40803995

Henrik er konsulent i BRO og arbejder med tekst, projektledelse, effektivitet og formidling. Han har løst opgaver for blandt andet DONG Energy, ATP og Væksthus for Ledelse. Henrik er desuden redaktør på BRO blog.

Cecilie Astrid Rudolph

Konsulent - 40805109

Cecilie arbejder med strategisk kommunikation og med teamudvikling. Hun designer og holder workshops, der skaber både personlig og organisatorisk udvikling i arbejdsgrupper og teams. Hun har bl.a. løst opgaver for Landbrug & Fødevarer, Undervisningsministeriet og LEGO.

Marie Hemmingsen

Konsulent - 29469737

Maries arbejdsdag er fyldt op af lige dele strategi, copywriting og projektledelse. Hun udvikler kommunikationsstrategier og personaer, skriver kernefortællinger og stillingsopslag og gør hjemmesider og vejledninger mere brugervenlige. Marie har bl.a. løst opgaver for Danica Pension, Digitaliseringsstyrelsen og Præsteforeningen og er fast skribent på bro blog.

Karen Minke

Projektleder - 20334689

Karen er konsulent og projektleder i BRO. Hun er uddannet inden for journalistik og litteraturhistorie, og hun arbejder på kommunikationsprojekter i mange former og farver - men gerne noget, der involverer skriftlig formidling.

Christina Hendel

Juniorkonsulent

Christina er juniorkonsulent i BRO. Hun løser opgaver relateret til team- og ledelsesudvikling og assisterer ved facilitering af workshops. Og så er hun projektleder på vores kommunikationsuddannelse og på forskellige interne projekter.

Simon Krag Linde

Juniorkonsulent

Simon er juniorkonsulent og copywriter i bro og medredaktør på bro blog. Han arbejder med tekst, formidling og kommunikationsstrategiske projekter og har løst opgaver for fx Lederweb, Tivoli Casino og Dansk Pilotforening.

Emil Dahl-Nielsen

Konsulent

Emil er konsulent i BRO. Han rådgiver organisationer om, hvordan de kan forstå og fortælle om sig selv med den rette kommunikation og strategi. Emil trækker på erfaringer fra offentlige styrelser, bureauverdenen og fra sin tid som retorikunderviser.