Her får du BROs workshopkatalog

Hent BROs workshopkatalog

Ja – her har du BROs workshopkatalog. Kataloget indeholder vores bud på, hvordan man skaber reel og konkret læring i organisationer.

Vi tror nemlig ikke på, at kurser virker. Ikke alene. Tanken om, at der vil ske reelle forandringer efter en enkelt dag fra 9-16, der byder på kage klokken 14 og slutter med en halvkvalt opfordring om at huske ikke at glemme det, man har lært – ja, vi køber den simpelthen ikke.

Der skal mere til end det. Derfor har vores workshops både et ’før’ og et ’efter’, der supplerer selve workshopdagen og skaber rammer for at omsætte læringen til praksis – uanset om det så har handlet om skriftlig formidling eller konflikthåndtering.

Hent kataloget nu

Kataloget præsenterer 11 af vores mest populære workshops og svarer på spørgsmål som: Hvad består de af? Hvad lærer man undervejs? Og hvem skal man kontakte for at få mere at vide?

Få BROs workshopkatalog.

Om Helle Bro

Helle Bro

Direktør - 40805100
Helle er direktør i BRO. Hun arbejder med strategi-, team- og ledelsesudvikling i store danske og internationale virksomheder. Helle fungerer desuden som sparringspartner og rådgiver for executives. Helle afholder blandt andet Walk the Talk i Spanien, hvor teamudvikling sker i foreningen mellem fysiske og mentale udfordringer i smukke og inspirerende omgivelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *