Den foruroligende sandhed om mailkommunikation

Du spilder 150 timer om året ved at tjekke dine mails. Det er blot ét eksempel på de gruopvækkende konsekvenser ved dårlig mailkommunikation. I ét billede har vi samlet forskning, erfaring og et par overraskende facts til dig, der tør tage hovedet ud af busken og indse, hvad mails gør ved dit liv.

Og hvad skal du så gøre ved det?
Det har vi faktisk et bud på.

Vi er nemlig ved at lægge sidste hånd på en e-bog, der vil løse denne udfordring for dig. Med udgangspunkt i solid forskning og letomsættelige praktiske råd vil den sætte dig og din organisation i stand til at frigive 150 timer om året pr. medarbejder ved at effektivisere jeres mailkommunikation.

Opdatering: E-bogen er færdig, og den er allerede blevet downloadet over 5000 gange (måske fordi den er gratis?). Hent ‘Frigiv 150 timer pr. medarbejder om året’.

tilmeld dig bloggen for at være sikker på at få fingrene i den godbid.

Og indtil da så håber vi, at du vil dele dette indlæg med dit netværk, så vi kan få udbredt konsekvenserne ved ineffektiv mailkommunikation. Du kan selvfølgelig også tage i Zoologisk Have i stedet.

16 kommentarer til “Den foruroligende sandhed om mailkommunikation

 1. Mails har mere eller mindre erstattet brevvekskling privat som forretningsmæssigt, men brevene blev opfattet som mere formelle og dermed taget mere alvorligt. Man læste det igennem inden man sendte det, man stillede det læsbart op i afsnit og tjekkede evt. stavefejl.
  I mails er de fleste overfladiske, sjuskede, stavefejl bliver ikke rettet osv. Det giver anledning til misforståelser og virker uprofessionelt – og nedgørende over for modtageren.

 2. Lækker infographic – og skræmmende! Tænk at så meget af arbejdstiden går med at tjekke mails. Jeg vil gerne spare 150 timer om året, så jeg følger da lige med 😉

 3. @Jakob – de statistiske oplysninger bliver uddybet og linket til i e-bogen, som kommer ud om 14 dage. Så der håber vi, at du vil læse med.

 4. Tak for kommentarerne.
  @Thea, Anders og Jacob: Tak:-)
  @Jane: Jeg er helt enig – sammen med det hjemmestrikkede sjal, er det også powernaps der bliver min motivation.
  @Lene: Enig – det kræver ikke så mange handlinger at sende en mail, frem for den process det er, at skrive, printe og poste et brev. Og ja, rent psykologisk virker et brev også mere seriøst og formelt at modtage.

 5. Christina Rittig Falkberg 12. april 2012 kl. 21:06 - Svar

  Jeg gik lige præcis i går i gang med at benytte oprydningsværktøjerne i min hotmail indbakke i går. For overskuelighedens skyld og for at spare tid selvfølgelig! Indlægget er derfor vand på min mølle. Tak for det! (uden smiley, man ved jo ikke hvem der læser med i den anden ende)

 6. Pingback: Det kan man da kalde en tidsrøver « Goldcorn

 7. Det er sgu en infografik, som får en til at tænke nærmere over antallet af mails. Jeg har lige brugt https://unroll.me og afmeldt en pokkers masse nyhedsbreve, som jeg igen og igen ikke får læst. Jeg går dog meget op i “inbox zero”, så derfor bruger jeg tid på alle mails i min indbakke.
  PS. 2018 tallene for den infografik må være endnu mere skræmmende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *