Podcast om, hvordan du får målgruppen til at forstå og følge dine regler

#32 Folket har talt: Sådan forklarer man regler til en meget bred målgruppe

Lyt straks til episoden:

 

Lille skilt på væggen der, hvad prøver du at kommunikere her?

Det stod Henrik og filosoferede over, da hans øjne faldt på dette skilt, sidst han var i svømmehallen:

Du kender sikkert skiltet – eller en variation af det. Og du kender sikkert også til kvalerne, når man står der i badet med højre arm oppe i luften og venstre arm ud til siden og akavet prøver at ramme de områder på kroppen, der på figuren er markeret med røde cirkler. Det er svært, når man ikke må bruge hænderne, men sådan er reglerne altså for at benytte svømmehallen.

Fra stille undren til folkelig opstand

Men Henrik var ikke helt sikker på, om skiltet løste sin opgave og fik afleveret sine budskaber. Så han delte et billede af skiltet på Facebook og Twitter for at få folkets hjælp og input til, hvordan det kan gøres bedre.

Reaktionerne udeblev ikke. Vi blev lynhurtigt beriget med masser af kommentarer, skæve ideer og konstruktive forslag. Resultatet er

Det kom der et blogindlæg ud af, som både er fagligt velfunderet og vældig morsomt. Og som du kan lytte til nu.

Lyt med her

Så tryk straks på LYT-knappen. Det er 24 minutters gratis træning af lattermusklerne, der går direkte i bikinikroppen, mens du bliver klogere. Det bliver ikke bedre.

Når Henrik i podcasten behandler skiltets sjette regel, nævner han et billede af gulvet i omklædningsrummet. Det kan du se her:

Lynquiz: Hvor må du have sko på? Tillykke, du har vundet!

Podcast-episoden er baseret på dette blogindlæg: Folket har talt: Sådan forklarer man regler til en meget bred målgruppe

3 kommentarer til “#32 Folket har talt: Sådan forklarer man regler til en meget bred målgruppe

 1. Ahaha! Det var simpelthen et underholdende indlæg at lytte til.

  Desværre lander vi ofte i en situation hvor vi bare skal løse en kommunikationsopgave (hurtigt) – fremfor at give en egentlig brugbar løsning, som modtageren forstår. Tak for reminderen.

 2. Søren Pejstrup 16. juli 2018 kl. 19:39 - Svar

  Tak for et sjovt og godt indlæg. Dejligt at lytte til. Jeg blev mere og mere anspændt indtil formuleringen til sidst. Den med tag hensyn. God badetur. Med venlig hilsen.
  Det var rart.
  Og så nummer jeg formuleringen om hvad du giver videre til en kommende kommunikation om hundelort: “Det her giver du videre til din nabos hund. Tag din hunds lort med i skraldespanden. “
  /Søren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *