Podcast om, hvordan du kan håndtere konflikter sprogligt

#30 Vejledning til diskussioner med idioter

Konflikter er en naturlig del af dit arbejdsliv. Men hvad kan du gøre for at afværge dem? Findes der teknikker til det? Kan man google en vejledning?

Ja, det kan man. Men du kan også få Anne til at læse det højt for dig i denne podcast.

Hun tager dig igennem de sproglige mekanismer, du kan bruge, når en samtale er på vej af sporet. Hun fortæller dig, hvad du skal gøre, og hvad du endelig ikke må gøre. Og du skal passe på, for træder du forkert, kan du ende med at ligne en idiot.

Undervejs nævner Anne et videoklip med Brooks Gibbs, som viser, hvordan man kan bryde det forventede responsmønster. Den kan du finde i dette blogindlæg eller her på YouTube.

Lyt til podcasten her:

Podcastepisoden er baseret på dette indlæg: Vejledning til diskussion med idioter

 

Vil du hellere lytte via en podcast-app?

Det forstår vi godt. Det er ret nemt. Læs vores guide til at lytte til podcasts ved at klikke her.

Om Anne Gerhardt

Anne Gerhardt

Seniorkonsulent - 40805101
Anne er seniorkonsulent i BRO og arbejder med team- og ledelsesudvikling, professionalisering af dialoger og professionel performance. Og det er både i forhold til samarbejde og resultater. Anne løser bl.a. opgaver for Arbejdstilsynet, Tryg og Leo Pharma. Derudover holder Anne foredrag under titler som ’Hvad kroppen fortæller’ og ’Gennemslagskraft på tværs’.

1 kommentar til “#30 Vejledning til diskussioner med idioter

  1. Det er første gang, jeg hører en podcast herfra, og hvilken positiv overraskelse. Også et vigtigt (og, desværre, aktuelt) emne at bringe på banen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *